ORMANLI İLKOKULU

Vizyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

Misyon: Vizyonumuzu gerçekleştirmek için, milli eğitimimizin amaçlarına bağlı kalarak, çağdaş ve ilerleyen Türkiye için, kendine, topluma, değerlerine, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmek için durmadan çalışmak.

Saatler: 09.00 - 15.30
Isınma:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ormanliio.meb.k12.tr

Adres - Ormanlı Köyü/Kalkandere/RİZE

Öğretim Şekli :Merkezi Sistem Kalorifer

Adres - Ormanlı Köyü/Kalkandere/RİZE

Ulaşım Köyün içerisinden ilçe veya il merkezlerine toplu taşıma bulunmamaktadır. Köyün her iki tarafından geçen anayollardan ise Kalkandere ve İkizdere minibüsleri il merkezine geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 30 km, ilçe merkezine 5 km mesafededir.