Dilimizin Zenginlikleri Projesi Okul Yürütme Komisyonu Kuruldu

10.10.2024 92

Okulumuzda, öğrencilerimizin dil zenginliğini artırmak ve kültürel birikimimizi daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla yürütülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Okul Yürütme Komisyonu kurulmuştur. Komisyon, okul müdür yardımcısı Zekeriya ERKAN, öğretmenlerimiz Yunus TÜTÜNCÜ ve Gökhan ÖNAL, ve komisyona seçilen öğrencilerimizle birlikte oluşturulmuştur.

Bu komisyon, proje kapsamında yapılacak etkinlikleri planlayacak, uygulanmasını takip edecek ve yıl sonunda okul çapında yapılacak faaliyetlerle sonuçlandıracaktır. Amacımız, öğrencilerimizin dil becerilerini zenginleştirmek ve dilimizi daha iyi kullanmalarını sağlamaktır.

Komisyonumuzun ilk toplantısı bugün yapıldı ve çalışmalarıyla ilgili daha fazla bilgiyi yakında paylaşacağız. Öğrencilerimize bu süreçte başarılar diliyoruz.